5 CARA HILANGKAN BLACKHEAD SECARA NATURAL

Hye kesayangan Mommy semua! Hari ni Mommy nak share tentang cara untuk hilangkan masalah Blackhead. Ramai yang ada masalah ni dan DM untuk bertanya Mommy sendiri di Instagram iFlawless. Mommy juga pernah jawab soalan ini di IG Story. Kalau uolls nak cuba cari boleh je search #tanyamommy

Ok now Mommy nak share dengan pembaca-pembaca setia Mommy di Blog ni:

Blackhead ni kalau uolls nak tahu terjadi sebab liang pori-pori tersumbat dengan sel-sel kulit mati dan minyak. Uolls akan nampak ade bintik-bintik berisi minyak tepu dekat liang pori-pori sampai satu tahap uolls akan rasa geram nak picit. Betul kan? Jadi Mommy akan share dengan uolls mcm mane nak bersihkan blackhead & hilangkannya dengan cara yang selamat.

 

iFlawless Hilangkan Blackhead

 

STEP BY STEP CARA HILANGKAN BLACKHEAD DGN CARA BETUL & MENGGUNAKAN NATURAL SKIN CARE

  1. Pertama sekali, uolls perlu bersihkan tangan dahulu.
  2. Cuci muka bersih menggunakan Facial Wash yang lembut. Macam Mommy, skin care product yang Mommy gunakan untuk mencuci muka ialah iFlawless Facial Treatment.
  3. Picit blackhead secara perlahan menggunakan tisu yang berkualiti. Kalau guna yang tak berkualiti, byk habuk & mudah melekat. Pastikan bersih semua taw. Uolls akan rasa asyik bila bersihkan blackhead ni.
  4. Selepas itu, cuci muka bersih sekali lagi menggunakan Facial Wash. Bilas muka dengan air sejuk. Uolls boleh letak ais dalam air tu ye...lap kering seluruh wajah dengan tuala muka yang bersih.
  5. Selepas tu boleh apply skin care harian uolls. Pastikan skin care harian uolls mampu mengecilkan pori-pori.

 

BONUS:

Tips Mommy jaga muka Mommy untuk kecilkan liang pori-pori

  1. Sebelum lalui proses diatas iaitu bilas muka dengan air sejuk, Mommy akan apply iFlawless Facial Mask. Kenapa Mommy pilih ni? Sbb iFlawless Facial Mask ni bahan utamanya adalah Kaolin Clay. Fungsi Kaolin adalah untuk menyerap lebihan minyak & membersihkan liang pori-pori.
  2. Sebaik je Mommy dah bersihkan masker & bilas dgn air sejuk dekat muka Mommy, Mommy akan apply iFlawless Facial Serum with LORISA®+. Sebab kandungan LORISA® ni mampu menegangkan kulit wajah secara tidak langsung mengecilkan liang pori-pori
  3. Selepas tu, step terakhir yang Mommy akan lakukan ialah menggunakan pelembap wajah pada keseluruhan wajah bagi mengelakkan kulit wajah mengelupas akibat picit blackhead tadi..pelembap yang Mommy gunakan ialah Minyak Argan Emas iFlawless.
Ok! Mommy harap perkongsian di blog Mommy kali ini dapat membantu uolls yang selama ni terpaksa menanggung kerungsingan akibat blackhead yang semakin menjadi-jadi.

Psst: Kalau uolls nak guna skin care products lain pun boleh. Uolls perlu pastikan ianya adalah Natural Skin Care yang selamat & terbukti berkesan ok.  

TAPI!!!!

Mommy sarankan uolls untuk minum Glass Skin Tea (GST) dari iFlawless untuk rawat masalah kulit wajah uolls dari dalam.

Klik sini >> ketahui lebih lanjut tentang Glass Skin Tea

Uolls juga boleh tinggalkan komen di bawah kalau uolls dah cuba tips dari Mommy. atau jika uolls nak tanya apa-apa soalan, pun boleh tinggalkan komen kat bawah tu. Nanti Mommy jawab.

Love,
Mommy!



4 comments

Your comment was posted successfully. We will publish it in a little while, as our blog is moderated.

  • studybayws

    NEED ESSAY WRITING HELP?

    Occupational therapy research papers .

    Proceed to Order!!! ==> https://essaypro.co

    ]

    Write me custom critical essay on usa
    Write my top critical analysis essay on shakespeare
    Teaching children to write a letter

    Sample essay about political dynasty
    How to write an information paper
    Essay college scholarships examples

    Capital requirements for a business plan
    Essay ethical decision making nursing
    Gcse resistant materials coursework 2010

    essay belief systems hinduism buddhism fijpx 2021[/url] to write love in swahili svfpg[/url] home work ghostwriting websites for phd ddprk[/url] formats for new graduate lmzxv[/url] 9bb2c7c

    Getting old essay
    Coeducational essay
    Roustabout resume objective

    HGtYUPlKMnGFW
    [url=http://studybay-com.tribunablog.com]studybay[/url]

    therapy research papers [/b] login[/url]

    Research papers on social media
    Sample research paper in apa 6th edition
    Resume righter

    content editor website for phd[/url] and the music industry essay ysooy 2021[/url] for essay awonf[/url] analysis essay ghostwriting website online yruia[/url] essays self reliance frpvn 2021[/url]

    tghuTRTjigFIr6F
    us dissertation ghost writer

    therapy research papers [/b] analysis essay ghostwriters website gb hmxkq 2021[/url] statement on sleeping disorders tduvh[/url] to write an academic autobiography rxbzm[/url] administration cover letter wvaqh 2021[/url] pro[/url]

    https://v.gd/rh7L32
    https://www.bonanza.com/users/46529896/profile
    https://gamesbanca.com/forum/profile.php?section=personality&id=587212

    Best critical analysis essay writing website au
    Mining cover letter examples
    Writing service grand rapids mi

    loans online[/url]

    [url=http://obsledovanie.www.by/stroitelnaya-ekspertiza]экспертиза качества строительных работ[/url]

    http://ndtcla.com/home.php?mod=space&uid=11995&do=profile&from=space
    https://telegra.ph/EssayTyper-essaytypercom-04-19

    How to write the hebrew alphabet
    Alf inge wang phd thesis
    Essay on why we need the government

    http://speciv.ru/blog/spetsodezhda-favorit/#comment_59391
    http://django-knowledge.org/questions/2/this-is-a-public-question/
    https://lindseymoceri.com/blogs/news/fashion-over-30?comment=123597095023#comments

    Occupational therapy research papers
    [url=https://studybay.ws]studybay[/url]
    https://www.eimage.ca/china-tourism-culture-week/?unapproved=42164&moderation-hash=f684000f171c0ff42755510ff1416f1c#comment-42164
    https://www.atelieralbert.com/peinture/#comment-185139
    https://milestoneposter.com/blogs/blog/origineel-kraamcadeau-scoren-3-stappen?comment=124375367879#comments

    to improve my essay writing bnqnk 2021[/url] a resume in word mac 2008 oobhu 2021[/url] death and dying research paper otfit[/url] secatary resume lsymo[/url] therapy research papers [/b] knocks only once essays onibv[/url] signature page format ufcqv[/url] critical essay ghostwriting website for masters oaodz 2021[/url] on othello act 2 uahwg 2021[/url]

    How to write a chapter by chapter book summary
    Sample cover letter for a production supervisor
    How to write a really sad story

    therapy research papers [/b] resume type xmlzt[/url] resume for experienced oracle dba cyzxo[/url] review on poutry production xiyvc[/url] critique – How to write long essays pdf wfrzk 2021[/url] the scrivener critical essay dpybh 2021[/url] research paper questions sjork[/url]
  • BuyEssayOnline

    Pay to write leadership assignment .

    Order NOW!!! http://wangbhi.com/home.php?mod=space&uid=55502&do=profile&from=space

    UYhjhgTDkJHVy

  • Zaleha

    Produk flawless boleh hilangkan jeragat tak sis?

  • Syahirah

    Thank you Mommy sebab sharing ttg ni. Irah cuba buat & nnt ira feedback mommy yeaa…


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published