5 CARA HILANGKAN BLACKHEAD SECARA NATURAL

Hye kesayangan Mommy semua! Hari ni Mommy nak share tentang cara untuk hilangkan masalah Blackhead. Ramai yang ada masalah ni dan DM untuk bertanya Mommy sendiri di Instagram iFlawless. Mommy juga pernah jawab soalan ini di IG Story. Kalau uolls nak cuba cari boleh je search #tanyamommy

Ok now Mommy nak share dengan pembaca-pembaca setia Mommy di Blog ni:

Blackhead ni kalau uolls nak tahu terjadi sebab liang pori-pori tersumbat dengan sel-sel kulit mati dan minyak. Uolls akan nampak ade bintik-bintik berisi minyak tepu dekat liang pori-pori sampai satu tahap uolls akan rasa geram nak picit. Betul kan? Jadi Mommy akan share dengan uolls mcm mane nak bersihkan blackhead & hilangkannya dengan cara yang selamat.

 

iFlawless Hilangkan Blackhead

 

STEP BY STEP CARA HILANGKAN BLACKHEAD DGN CARA BETUL & MENGGUNAKAN NATURAL SKIN CARE

  1. Pertama sekali, uolls perlu bersihkan tangan dahulu.
  2. Cuci muka bersih menggunakan Facial Wash yang lembut. Macam Mommy, skin care product yang Mommy gunakan untuk mencuci muka ialah iFlawless Facial Treatment.
  3. Picit blackhead secara perlahan menggunakan tisu yang berkualiti. Kalau guna yang tak berkualiti, byk habuk & mudah melekat. Pastikan bersih semua taw. Uolls akan rasa asyik bila bersihkan blackhead ni.
  4. Selepas itu, cuci muka bersih sekali lagi menggunakan Facial Wash. Bilas muka dengan air sejuk. Uolls boleh letak ais dalam air tu ye...lap kering seluruh wajah dengan tuala muka yang bersih.
  5. Selepas tu boleh apply skin care harian uolls. Pastikan skin care harian uolls mampu mengecilkan pori-pori.

 

BONUS:

Tips Mommy jaga muka Mommy untuk kecilkan liang pori-pori

  1. Sebelum lalui proses diatas iaitu bilas muka dengan air sejuk, Mommy akan apply iFlawless Facial Mask. Kenapa Mommy pilih ni? Sbb iFlawless Facial Mask ni bahan utamanya adalah Kaolin Clay. Fungsi Kaolin adalah untuk menyerap lebihan minyak & membersihkan liang pori-pori.
  2. Sebaik je Mommy dah bersihkan masker & bilas dgn air sejuk dekat muka Mommy, Mommy akan apply iFlawless Facial Serum with LORISA®+. Sebab kandungan LORISA® ni mampu menegangkan kulit wajah secara tidak langsung mengecilkan liang pori-pori
  3. Selepas tu, step terakhir yang Mommy akan lakukan ialah menggunakan pelembap wajah pada keseluruhan wajah bagi mengelakkan kulit wajah mengelupas akibat picit blackhead tadi..pelembap yang Mommy gunakan ialah Minyak Argan Emas iFlawless.
Ok! Mommy harap perkongsian di blog Mommy kali ini dapat membantu uolls yang selama ni terpaksa menanggung kerungsingan akibat blackhead yang semakin menjadi-jadi.

Psst: Kalau uolls nak guna skin care products lain pun boleh. Uolls perlu pastikan ianya adalah Natural Skin Care yang selamat & terbukti berkesan ok.  

TAPI!!!!

Mommy sarankan uolls untuk minum Glass Skin Tea (GST) dari iFlawless untuk rawat masalah kulit wajah uolls dari dalam.

Klik sini >> ketahui lebih lanjut tentang Glass Skin Tea

Uolls juga boleh tinggalkan komen di bawah kalau uolls dah cuba tips dari Mommy. atau jika uolls nak tanya apa-apa soalan, pun boleh tinggalkan komen kat bawah tu. Nanti Mommy jawab.

Love,
Mommy!



4 comments

Your comment was posted successfully. We will publish it in a little while, as our blog is moderated.

  • studybayws

    NEED ESSAY WRITING ?

    Sample descriptive thesis statements .

    Order NOW!!! ==> https://essaypro.co

    ]

    How to write a speech essay pmr
    Write rhetorical analysis essay on trump
    Tips to write college application essays

    Top masters essay writer site for school
    Important skills for a resume
    Anatomy of a scientific research paper

    Introduction paragraph in an essay
    Custom critical analysis essay writers for hire for phd
    Srcd dissertation award 2013

    the transcendentalist essay jgynm[/url] homework help glcmx[/url] thesis statement examples for research paper[/url] essay writing services au – Order biology research paper pjgfv 2021[/url] 09bb2c7

    Free thesis on performance appraisals
    Free critique of your resume
    Business plan writing seminar

    HGtYUPlKMnGFW
    [url=http://studybay-com.xzblogs.com]studybay[/url]

    descriptive thesis statements [/b]

    ]
    Best business plan editing websites
    Suspend resume thread winapi
    Literary analysis of j alfred prufrock

    substance thesis writing vaofy[/url] for extended essay dwhja[/url] proctor analysis essay – Research paper about alcoholic beverages wkhrl 2021[/url] do i cite a university website in apa format zxhlj[/url] writing and publishing matters for the scholar researcher – Cover letter errors nljuw 2021[/url]

    tghuTRTjigFIr6F
    ba dissertation sample

    descriptive thesis statements [/b] bibliography editor site ca dsyga[/url] to write a resturant review tzqia[/url] topic marketing strategy vumab 2021[/url] curriculum vitae writer for hire awoea 2021[/url]

    ]
    https://bit.dev/beanrake74/
    https://voticle.com/a/articles/116056/the-buy-dissertation-diaries
    https://gitlab.e.foundation/bootrake0

    Sample literature review outline education
    Popular article review writers sites for masters
    Ms office resume

    [url=http://profcredits.ru]профи кредит[/url]
    [url=https://twitter.com/aviasalesru]aviasales.ru[/url]

    http://rasanama.com/groups/the-studybay-diaries/
    https://centennial.neo.edu/they-have-also-withdrawn-from-the-iwc-and-decided-to-allow/

    Best yale essays
    Toefl ibt sample speaking questions
    Type my english critical thinking

    https://europart.com.ua/testimonials/?accept
    https://cryptographybuzz.com/portsmash-hyper-threading-decryption-keys/?unapproved=533836&moderation-hash=ebf4c958a49726bed04d0f6a576edc7a#comment-533836
    http://forum.prozagar.com.ua/topic/498134-good-ways-to-start-a-research-paper/page__gopid__1322898&#entry1322898

    Sample descriptive thesis statements
    [url=https://studybay.ws]studybay[/url]
    https://www.laitconsultants.com/2-step-authentication/?unapproved=9471&moderation-hash=6f0df4a8b5e2252f4af182381b96fe1b#comment-9471
    http://nazarbek.asia/ru/node/11?page=7710#comment-385548
    http://hker.live/viewtopic.php?f=4&t=100564&p=536779#p536779

    for bar manager vkeya[/url] persuasive essay topics rjaif[/url] my top critical analysis essay online xfqno[/url] letter template for customer service representative byfvm[/url] descriptive thesis statements [/b] analysis essay ghostwriters sites gb zenwv[/url] in the workplace essay[/url] example research paper nfbkw[/url] creative essay writers websites online hzsso 2021[/url]

    Custom scholarship essay proofreading services for masters
    Sap sd fresher resume download
    Professional dissertation proposal writer websites for masters

    descriptive thesis statements [/b] parker resume – Can to much homework be counterproductive ocyja 2021[/url] format for physiotherapist job jyvtd[/url] cultural anthropology[/url] report proofreading site ca itfaq[/url] letter writers site for mba[/url] flaws essay cgqdy[/url]
  • BuyEssayOnline

    Pay to write leadership assignment .

    Order NOW!!! http://wangbhi.com/home.php?mod=space&uid=55502&do=profile&from=space

    UYhjhgTDkJHVy

  • Zaleha

    Produk flawless boleh hilangkan jeragat tak sis?

  • Syahirah

    Thank you Mommy sebab sharing ttg ni. Irah cuba buat & nnt ira feedback mommy yeaa…


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published