5 CARA HILANGKAN BLACKHEAD SECARA NATURAL

Hye kesayangan Mommy semua! Hari ni Mommy nak share tentang cara untuk hilangkan masalah Blackhead. Ramai yang ada masalah ni dan DM untuk bertanya Mommy sendiri di Instagram iFlawless. Mommy juga pernah jawab soalan ini di IG Story. Kalau uolls nak cuba cari boleh je search #tanyamommy

Ok now Mommy nak share dengan pembaca-pembaca setia Mommy di Blog ni:

Blackhead ni kalau uolls nak tahu terjadi sebab liang pori-pori tersumbat dengan sel-sel kulit mati dan minyak. Uolls akan nampak ade bintik-bintik berisi minyak tepu dekat liang pori-pori sampai satu tahap uolls akan rasa geram nak picit. Betul kan? Jadi Mommy akan share dengan uolls mcm mane nak bersihkan blackhead & hilangkannya dengan cara yang selamat.

 

iFlawless Hilangkan Blackhead

 

STEP BY STEP CARA HILANGKAN BLACKHEAD DGN CARA BETUL & MENGGUNAKAN NATURAL SKIN CARE

  1. Pertama sekali, uolls perlu bersihkan tangan dahulu.
  2. Cuci muka bersih menggunakan Facial Wash yang lembut. Macam Mommy, skin care product yang Mommy gunakan untuk mencuci muka ialah iFlawless Facial Treatment.
  3. Picit blackhead secara perlahan menggunakan tisu yang berkualiti. Kalau guna yang tak berkualiti, byk habuk & mudah melekat. Pastikan bersih semua taw. Uolls akan rasa asyik bila bersihkan blackhead ni.
  4. Selepas itu, cuci muka bersih sekali lagi menggunakan Facial Wash. Bilas muka dengan air sejuk. Uolls boleh letak ais dalam air tu ye...lap kering seluruh wajah dengan tuala muka yang bersih.
  5. Selepas tu boleh apply skin care harian uolls. Pastikan skin care harian uolls mampu mengecilkan pori-pori.

 

BONUS:

Tips Mommy jaga muka Mommy untuk kecilkan liang pori-pori

  1. Sebelum lalui proses diatas iaitu bilas muka dengan air sejuk, Mommy akan apply iFlawless Facial Mask. Kenapa Mommy pilih ni? Sbb iFlawless Facial Mask ni bahan utamanya adalah Kaolin Clay. Fungsi Kaolin adalah untuk menyerap lebihan minyak & membersihkan liang pori-pori.
  2. Sebaik je Mommy dah bersihkan masker & bilas dgn air sejuk dekat muka Mommy, Mommy akan apply iFlawless Facial Serum with LORISA®+. Sebab kandungan LORISA® ni mampu menegangkan kulit wajah secara tidak langsung mengecilkan liang pori-pori
  3. Selepas tu, step terakhir yang Mommy akan lakukan ialah menggunakan pelembap wajah pada keseluruhan wajah bagi mengelakkan kulit wajah mengelupas akibat picit blackhead tadi..pelembap yang Mommy gunakan ialah Minyak Argan Emas iFlawless.
Ok! Mommy harap perkongsian di blog Mommy kali ini dapat membantu uolls yang selama ni terpaksa menanggung kerungsingan akibat blackhead yang semakin menjadi-jadi.

Psst: Kalau uolls nak guna skin care products lain pun boleh. Uolls perlu pastikan ianya adalah Natural Skin Care yang selamat & terbukti berkesan ok.  

TAPI!!!!

Mommy sarankan uolls untuk minum Glass Skin Tea (GST) dari iFlawless untuk rawat masalah kulit wajah uolls dari dalam.

Klik sini >> ketahui lebih lanjut tentang Glass Skin Tea

Uolls juga boleh tinggalkan komen di bawah kalau uolls dah cuba tips dari Mommy. atau jika uolls nak tanya apa-apa soalan, pun boleh tinggalkan komen kat bawah tu. Nanti Mommy jawab.

Love,
Mommy!



4 comments

Your comment was posted successfully. We will publish it in a little while, as our blog is moderated.

  • studybayws

    NEED PAPER WRITING HELP?

    Pirenne thesis criticism .

    Proceed to Order!!! ==> https://essaypro.co

    ]

    Popular best essay writer service usa
    Best admission paper writing sites for school
    Sample of reference in research paper

    Research paper playing guitar
    Free english essay download pdf
    Canadian resume examples

    Professional masters essay writers service ca
    Setup of an essay
    I want to write a story any tips

    to write a biorgraphy rytzc[/url] chemistry essay wjefp 2021[/url] ghostwriting sites au evprp[/url] for government executive secretary ofrtv[/url] 1bdbb60

    Salesforce com administrator resume
    Examples process description essays
    Resume free software download

    HGtYUPlKMnGFW
    [url=http://studybay-com.dsiblogger.com]studybay[/url]

    thesis criticism [/b] pro[/url]

    Women’s role essay
    Resume modeling
    Objectives for managers resume

    me esl scholarship essay on founding fathers[/url] you find me now essay ypqif[/url] reflective essay editing for hire gb – Custom rhetorical analysis essay writers site for college mthgj 2021[/url] personal statement ghostwriter services for mba zikar[/url] of deductive essays qhvec[/url]

    https://sites.google.com/view/my-essaytyper/
    tghuTRTjigFIr6F
    dissertation faq

    thesis criticism [/b] esl persuasive essay on hillary kzvlm 2021[/url] topics in psychology brdkz[/url] resume ghostwriters for hire for school qslrb[/url] course work writer sites usa cuiml[/url]

    ]
    http://www.huaijiuyingshi.com/home.php?mod=space&uid=411282
    http://henpoland89.xtgem.com/xt_blog/xtblog_entry/xtblog_entry/20696398-the-greatest-guide-to-buy-essay?xtblog_block_id=1#xt_blog
    https://blip.fm/nestlute9

    Topics to write a discursive essay on
    Shakespeare39s portrayal of women in hamlet essay
    Customer service marketing resume sample

    ]
    [url=https://studybay.ws]studybay sign up[/url]

    http://acikogretimedebiyat.com/index.php/tr/component/easyblog/edubirdie-com-writing-services-reviews?Itemid=
    https://summonsboard.gamerch.com:443/gamerch/external_link/?url=https://essaytyper.cm

    Ap european history exam essay questions
    Custom research proposal writer sites for masters
    Best critical analysis essay editing service online

    http://forum.enemy.su/topic/452975-retail-sales-management-resume-sample/#comment-2591217
    https://oriyaorganics.com/blogs/news/100-plant-protein-acai-smoothie?comment=121459540014#comments
    https://www.djangoboards.com/boards/1/topics/239113/

    Pirenne thesis criticism
    [url=https://studybay.ws]studybay[/url]
    http://appdev.163.ca/dz163/forum.php?mod=viewthread&tid=1313940&pid=5655022&page=19&extra=#pid5655022
    https://forum.nerdcom.host/index.php?/topic/241473-perpare-a-resume/#comment-665450
    http://ipet-hk.com/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=332312&pid=647856&page=244&extra=page%3D1#pid647856

    statement supporting points dhxok 2021[/url] to write a health policy paper ugzsi 2021[/url] if essay plagiarized dorxy[/url] addiction summary of findings essays thpqq 2021[/url] thesis criticism [/b] higher education in india – How to write a nursing care plans eyjls 2021[/url] on the western front essay edkej[/url] university article review example – Sample resume for college student with no job experience lqorx 2021[/url] cover letter for no job opening mxvmr[/url]

    Essays scholarship applications
    Top biography writer website for school
    Example of argumentative thesis paper

    thesis criticism [/b] entry resume samples – Write me esl phd essay on brexit kwybz 2021[/url] in english language essay fyxwh[/url] politics of postmodernity essays in applied hermeneutics pkwkn[/url] masters essay writer service uk qnhod[/url] dissertation results editing services usa qqdgx[/url] with custom academic essay on founding fathers – Esl biography editing website for phd nelsk 2021[/url]
  • BuyEssayOnline

    Pay to write leadership assignment .

    Order NOW!!! http://wangbhi.com/home.php?mod=space&uid=55502&do=profile&from=space

    UYhjhgTDkJHVy

  • Zaleha

    Produk flawless boleh hilangkan jeragat tak sis?

  • Syahirah

    Thank you Mommy sebab sharing ttg ni. Irah cuba buat & nnt ira feedback mommy yeaa…


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published