6 LANGKAH MUDAH, KALAU NAK KULIT LEBIH FLAWLESS DI HARI RAYA

Bulan Syawal ni ramai yang berlumba-lumba nak kelihatan cantik dari segi paras rupa contohnya macam solekan tu nak nampak 'on point' flawless. Biasalah lumrah seorang wanita memang nak kelihatan cantik terutama depan suami, kan?

Pernah tak uolls pergi beraya, dengan solekan yang tebal sebab nak cover beberapa 'spot' jerawat atau nak tutup liang-liang pori yang terbuka pada muka? Kalau pernah maksudnya uolls tidak mengamalkan rutin penjagaan muka dengan betul.

Jangan sekali-kali tau uolls pakai mekap tanpa sebarang pelindung untuk kulit muka. Contohnya uolls tak apply facial serum ke, pelembap muka atau sunscreen sebelum mengenakan solekan. Sebab tu kulit muka kita akan cepat nampak tua dari usia sebenar sebab tiada perlindungan muka.

Mommy akan share pada uolls 6 LANGKAH PALING MUDAH untuk menjaga penampilan muka supaya kelihatan lebih sihat dan juga flawless di hari raya ni.

6 LANGKAH NAK JADI LEBIH FLAWLESS!

1. IFLAWLESS FACIAL TREATMENT

Berfungsi membersihkan muka agar bebas dari minyak dan debu kotoran/sisa solekan. Picit 2 kali iFlawless Facial Treatment ke tapak tangan beserta air dan gosok ke muka serta leher. Gunakan 3 kali sehari.

 

2. IFLAWLESS FACIAL SCRUB WITH LORISA®

Membantu mengecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat & membuang kulit kusam. Basahkan dulu muka dengan sedikit air kemudian gosokkan iFlawless Facial Scrub With Lorisa® ke muka secara urutan membulat kemudian bersihkan dengan air bersih. Gunakan 3 kali seminggu.

 

3. IFLAWLESS FACIAL MASK

Khas untuk kulit yang berminyak & liang pori tersumbat. Basahkan muka dengan sedikit air kemudian sapu iFlawless Facial Mask ke muka dengan menggunakan berus khas. Biarkan ia kering selama 15 minit & kemudian bilas dengan air bersih. Gunakan 3 kali seminggu.

 

4. IFLAWLESS FACIAL SERUM WITH LORISA®

Formula khas LORISA® membantu mengecutkan jerawat, mengelakkan daripada naik jeragat, membuang kulit kusam & mengecilkan liang pori. Gunakan sebanyak 9 titis iFlawless Facial Serum With Lorisa® & sapu ke muka dengan menggunakan teknik LORISA®

 

5. IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS

Berfungsi sebagai pelembap untuk melembapkan kulit muka dan bibir yang kering. Gunakan 2 titis Minyak Argan Emas selepas iFlawless Facial Serum With Lorisa®, pagi dan malam sebelum tidur. Boleh juga digunakan sebelum mengenakan solekan.

 

6. IFLAWLESS FACIAL MIST

Menyegarkan kulit muka serta merta. Semburkan ke muka yang kering bila perlu agar kekal segar. iFlawless Facial Mist boleh digunakan sebelum & selepas solekan

Mommy percaya jika uolls mengamalkan rutin penjagaan muka yang betul, pasti uolls akan memperolehi kulit yang sihat dan cantik tanpa sebarang cela seperti parut jerawat, masalah kulit kusam atau liang-liang pori besar.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk uolls bukan sahaja perlu diamalkan ketika musim perayaan sahaja ye, tapi untuk bila-bila tau. 

Love,

Mommy


 

  



 

Leave a comment

Name .
.
Message .
Become a member and save 5% storewide! Register or Login.