BIMBANG NAK TUKAR SKINCARE SEBAB TAKUT TAK SELAMAT??

“Ish geram la tengok testimoni iFlawless...ramai betul dah berjaya...tapi takutlah..Skincare skrg yg sy pakai ni dah setahun pakai, tak nampak ok pun” .

Dilema uolls bila nak guna iFlawless kan?

Tengok testimoni geram, tapi bila nak buat keputusan tukar skincare ni...mcm2 perasaan ada. Paling risau, bahan iFlawless selamat ke nak guna .

Jangan risau! Semua produk yang terdapat dalam Whitening Essential Skincare Set (WESS) ni ada KKM NOT dan lulus lab test dari Universiti Kebangsaan Malaysia (UNIPEQ) .

KKM NOT & sijil lulus lab test di paparkan tanpa berselindung di website www.iflawless.com . iFlawless juga memberikan senarai bahan-bahan yg terdapat dalam setiap produk iFlawless didalam website .

So! Tak perlu risau....sebab semua keraguan ada jawapan. iFlawless bukan produk viral atau produk artis, tapi iFlawless adalah produk penjagaan wajah dari 2016 yg sentiasa berusaha menghasilkan produk terbaik, selamat & berkesan .

Tengok la Instagram iFlawless, ada byk testimoni bergambar. Manakala di website pula ada 500 testimoni bertulis dari pembeli iFlawless . 

Masih Ragu?


iFlawless Skincare

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published