DILANCARKAN GLASS SKIN TEA PERTAMA DIMALAYSIA BERASASKAN BOTANIKAL KHUSUS UTK KULIT WAJAH

Go To Post 

GLASS SKIN TEA PERTAMA DIMALAYSIA BERASASKAN BOTANIKAL KHUSUS UTK KULIT WAJAH 

Siapa sesuai minum? Yang ada masalah apa?
🤚🏻Ada masalah purging lepas tukar skincare
🤚🏻Jerawat yg tak pernah surut
🤚🏻Jerawat degil yg suka naik tanpa diundang
🤚🏻Makin banyak parut
🤚🏻Kulit makin kusam kelam
🤚🏻Penuaan (jeragat/kedutan) .

NAK KE KALAU MOMMY BAGI PENYELESAIAN MASALAH KULIT BERJERAWAT HANYA DALAM MASA 90 HARI TANPA PERLU LAGI TUKAR-TUKAR SKINCARE?

Apa yang Mommy kongsi ini adalah dari pengalaman sebenar Mommy. Ramai wanita hanya fokus kepada skincare walhal makanan dan minuman juga sangat mempengaruhi kulit wajah. Mommy sarankan untuk uolls minum Glass Skin Tea. Pada mulanya, Mommy tidak berhasrat untuk mengeluarkan Glass Skin Tea ini. Mommy mengambil kaedah berkongsi resepi minuman pagi yg baik utk kulit wajah kepada follower dan pembaca.

Malang sekali, hampir dua tahun Mommy berkongsi..setiap kali Mommy follow up ramai yang menyatakan "tak sempat", "tiada masa", "susah nak cari bahan", "saya nak buat nanti", "asyik lupe je"

Disebabkan itu...Mommy keluarkan Glass Skin Tea. Tak perlu lagi nak cari bahan-bahan atau nak buat sampai ambil masa berminit-minit. Glass Skin Tea ni hanya bancuh dgn air panas dan minum waktu pagi masa perut tengah kosong.

Glass Skin Tea ni Mommy baru launch 5 Feb 2021, Alhamdulillah atas kepercayaan follower dalam masa 4 jam dah SOLD OUT. Jujurnya, Mommy wujudkan Glass Skin Tea ni bukan sebab sekadar nak menjual. Tapi atas rasa bertanggungjawab, dimana hampir setiap hari pembaca blog mengadu mengalami jerawat yg tak surut dgn pakai skincare brand X, jerawat naik banyak selepas tukar skincare dan tak berkurangan, parut jerawat tak hilang, muka jadi kusam dan naik jeragat lepas terguna produk bahaya..Mommy rasa Mommy tak boleh sekadar bagi perkongsian dan nasihat, sebaliknya Mommy kena sediakan supaya uolls senang nak amalkan. InsyaAllah

Glass Skin Tea ni tiada bahan aktif atau bahan perisa tambahan. Ianya adalah botanikal dan selamat untuk dijadikan minuman pagi mengganti tea biasa, kopi atau susu yang uolls selalu minum waktu pagi

Kalau betul-betul nak Glass Skin Tea ni, boleh contact team Mommy. Walaupun dah sold out, tapi kami boleh masukkan nama uolls dalam list menunggu

Uolls tak guna skincare iFlawless lagi, takpe..

Yang PENTING uolls minum Glass Skin Tea ni setiap hari, uolls tak akan pernah menyesal. Ini bukan supplement yang uolls selalu nampak influencer minum sedut-sedut. Tapi ni adalah tea pertama di Malaysia yang mengandungi bahan botanikal untuk kecantikan kulit wajah

Ini link whatsapp untuk pertanyaa Glass Skin Tea lebih lanjut

https://wa.link/46vosa

https://wa.link/46vosa

https://wa.link/46vosa

🤰🏻Ibu mengandung boleh je nak minum, sebab ianya adalah dari bahan botanikal. Cuma prinsip Mommy, kalau sedang mengandung lebih baik utamakan vitamin dan ubat dari doktor. Fokus kepada baby dahulu, selepas baby lahir masa pantang dah boleh minum Glass Skin Tea ni

🍵  Glass Skin Tea ni rasanya macam tea..Tapi tak la 100% rasa tea. Tidak masam. Tidak manis. Sangat menyegarkan dgn setiap hirupan. Baunya harum bunga buahan dan menenangkan
🍵  Digalakkan minum waktu pagi setiap hari dalam keadaan perut kosong. Pagi tu boleh la skip minum susu/kopi/tea..cukup dgn Glass Skin Tea ni shj. Selepas habis satu gelas. Jangan buang lebihan itu, sebaiknya uolls boleh tambah lagi air utk minum kemudian (janganlah minum esok, tapi minum hari yg sama😂)

🙍‍♀️Walaupun uolls tak gunakan skincare dari iFlawless, uolls 100% digalakan ambil 1 sachet sehari Glass Skin Tea .  


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published