5 LANGKAH GUNA BUAH EPAL UNTUK KURANGKAN KEDUTAN DI WAJAH

Usia semakin meningkat, kedutan di muka pun mula kelihatan.. takut suami cari lain pulak!!

Perasan tak kalau uolls kerutkan dahi, akan timbul garisan-garisan halus? Paling ketara sangat kedutan tu especially sekitar mata. Ya Allah.. serius tak nak jadi macam ni. Umur baru nak masuk 30 - 40an tapi muka dah nampak macam wanita yang usianya setengah abad.

 

Nak tahu macam mana Mommy kekalkan keanjalan kulit muka supaya muka tak cepat berkedut & yang paling penting, suami tak terfikir pun nak cari lain yang kononnya lebih muda remaja.

Guna BUAH EPAL je rupanya untuk
KURANGKAN KEDUTAN WAJAH

Selain memiliki rasa yang sedap & berkhasiat untuk kesihatan tubuh badan, BUAH EPAL juga sebenarnya memiliki khasiat yang baik pada kulit wajah. Uolls boleh gunakan buah epal ini untuk miliki kulit yang cantik, sihat & glowing.. percaya atau tidak? PERCAYALAHHH cakap Mommy plisshhh~~

1. Kulit lebih anjal seakan kulit remaja (Anti Aging Benefit)
Vitamin yang terkandung dalam buah epal membantu meremajakan kulit.. sebab tu nampak glowing je kulit Mommy sebab buah epal boleh menghindarkan kulit Mommy dari stress & buatkan muka fresh je

2. Wajah lebih cerah
Kandungan antioksidan dalam buah epal boleh mencerahkan warna kulit secara NATURAL.. haa part ni yang best.. sebab Mommy suka benda2 yang NATURAL ni

3. Membuat kulit wajah lembap
Garis halus & kedutan berpunca daripada kulit kering & kusam.. sbb tu muka boleh nampak cepat tua.. selain itu, buah epal berikan kelembapan pada kulit muka serta menghidrasi kulit uolls

So sekarang ni Mommy nak share macam mana nak jaga muka dengan cara paling mudah & senang untuk elak muka dari berkedut

#TanyaMommy #Tips1MinitFlawless

 

 

Bahan - bahannya :

1. Buah epal
2. Peel off masker
3. eh... tu je laaa senangkan!!! hihi

Cara-caranya :

1. Hiris buah epal secara menipis 
2. Sebelum letak hirisan buah epal ke muka, sapukan dulu iFlawless Facial Serum with LORISA® sebanyak 9 titis
3. Kemudian lekatkan hirisan buah epal ke muka
4. Tekapkan pula dengan peel off masker 
5. Biarkan selama 10-20 minit & selesai!!!

TIPS:  Kemudian spraykan iFlawless Facial Mist ke muka sebab lepas tanggalkan masker tadi, muka akan rasa sedikit menegang.. sbb tu Mommy cadangkan uolls spray muka supaya muka akan rasa lebih lembap.

Cuba & komen di bawah ya. Jika ada soalan pun boleh tanya dengan Mommy di bawah.


Love,
Mommy
 


 


iFlawless Free Sample

 


 

1 comment

  • I want iflawless

    Yana

Leave a comment

Name .
.
Message .
Become a member and save 5% storewide! Register or Login.