Ingat 5 Feb ni Jam 7:59PM!

Go To Post     

Ingat 5 Feb ni jam 7.59pm dah get ready untuk dptkan Glass Skin Tea (GST) ni ya. 500 beg je..confirm

#GSTLauchPromo akan habis sekelip mata ja.

Siapa boleh minum GST ni?
Yang ada masalah dibawah👇🏻 .
🤚🏻Ada masalah purging lepas tukar skincare
🤚🏻Jerawat yg tak pernah surut
🤚🏻Jerawat degil yg suka naik tanpa diundang
🤚🏻Makin banyak parut 🤚🏻Kulit makin kusam kelam . .

Kalau ibu mengandung? Mommy tak cadangkan ya utk minum. Bukan sebab tak boleh minum, tapi lebih baik uolls amalkan makan vitamin dari doktor utk pembesaran baby.

Fokus dekat baby dulu taw. Sorry! Mommy kena jujur sebab Mommy pun seorang ibu jugak...Mommy bukan founder yg semua nak jual asalkan habis😉 . .

Nak tahu harga tak???? Join iFlawless Telegram Channel dengan Klik link di bawah :

>> Link Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Link Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Link Join Telegram Channel iFlawless <<




Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published