JERAWAT DAH KERING & MUKA...

Go To Post     JERAWAT DAH KERING & MUKA TAK BERMINYAK SANGAT! KULIT MAKIN CERAH . Selepas 2 minggu lebih, Mira hantar feedback kepada @iflawless.byteah tentang progress kulit wajahnya yang banyak perubahan positif . Mira gunakan WESS sahaja..Nampakkan perbezaan?? . Seronokkan bila tak perlu lagi nak tukar-tukar skincare memandangkan iFlawless menyediakan solusi yg selamat dan berkesan utk masalah jerawat, parut & kusam dgn harga mampu milik . iFlawless bagi 5 botol lengkap rutin keperluan bermula pencuci muka, toner, serum, pelembap & sunscreen..Hanya RM99 sahaja utk satu set tu. Jimat sgt kan??? Kalau daftar reseller terus dpt harga reseller iaitu RM84 shj (psst: nak daftar contact reseller ye.Tiada modal) . . Uolls yg baru nak pakai iFlawless, kalau ambil WESS silalah minum sekali dgn Glass Skin Tea..Tidak akan pernah kecewa...selepas 3 bulan, uolls akan tersenyum lihat kulit wajah uolls yg dah semakin flawless tanpa noda . Nak tempah, boleh terus ke www.iflawless.com atau contact #iFlawlessReseller yg komen dibawah . Dengan iFlawless, #makeuptakyahberiya
iFlawless Skincare

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published