KEPERLUAN RUTIN SKINCARE, PELENGKAP & TAMBAHAN

Go To Post     

KEPERLUAN RUTIN SKINCARE, PELENGKAP & TAMBAHAN YG UOLLS PERLU AMBIL TAHU . Banyak sangat kat pasaran cadangan itu dan ini untuk dapatkan kulit wajah yg shihat, flawless dan gebu..kadang2 konfius yang mana satu perlu mulakan... .

Mommy pecahkan kepada tiga bahagian iaitu
1) keperluan
2) pelengkap
3) tambahan.

Uolls baca sampai habis supaya lepas ni uolls dah boleh rancang skincare routine ikut diri sendiri..Mana nak utamakan, mana yg boleh di ketepikan dulu saat2 uolls tengah ada budget yg cukup2 je .

Keperluan ni maksudnya mmg kena buat tiap2 hari. Utk serum, pilih serum ikut bahan aktif apa yg ada dalam serum. Kemudian lihat, adakah bahan serum tu boleh bantu selesaikan masalah uolls. Contoh, uolls ada masalah jerawat..tapi uolls pergi pakai serum yg takde langsung bahan aktif yg bagus utk rawat masalah jerawat. Jadi sia2 lah jawapannya😭 .

Pelengkap pulak...ada budget lebih, bolehlah dapatkannya. Kiranya kalau ada semua ni ibarat uolls dah jaga keseluruhan wajah uolls. Jadi tidaklah dihari tua nanti, uolls ada masalah mcm2 dekat kulit wajah uolls. Lagipun pelengkap ni akan buat uolls rasa buat facial kat spa..luxury jeee...Tapi scrub tu, kalau Mommy..Mommy mmg akan bg priority macam keperluan. .

Tambahan ni, untuk bagi extra effort menuju kpd kulit wajah yg flawless..Mommy mmg ada gunakan tools & gadget dalam rutin skincare Mommy. Ok! . Dah baca habiskan? Tahniah....uolls ada semua ni atau masih belum lengkap??


iFlawless Skincare


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published