Lama dah tak upload gambar...

Lama dah tak upload gambar dgn video Mommykan..busy memasak skrg dekat @nina_iflawless ...😋 . Dah nak masuk 2 minggu kita kehabisan Whitening Essential Skincare Set..Siapa yg tinggal skincare iflawless sikit2 tu, jimat2 ok...InsyaAllah Khamis & Jumaat ni kita akan start pos berperingkat dekat uolls . Walaupun takde stok..uolls tetap order.Setiap hari banyak sgt order masuk..Allahu...😭 . Mommy nak ucapkan thank you sgt dekat uolls.Mommy rasa bertuah sebab Allah kurniakan pengguna iFlawless semua yg baik hati, sabar, tenang & sgt memahami..sumpah! Mommy rasa betul2 terharu..Thank you sgt! Sangat2..tak tahu nak zahirkan macam mana . Thank you eh... (bape kali thank you dah ni) . Love u!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published