NAIK JERAWAT LEPAS PAKAI WESS...?

NAIK JERAWAT LEPAS PAKAI WESS 20 HARI! TAPI... .

Zureen tak berhenti dan tetap teruskan guna WESS. Kalau pengguna lain boleh bagi testimoni positif, Zureen pun nak jadi salah sorg dari mereka . Zureen ada masalah jerawat, liang pori-pori besar, kusam dan banyak parut kesan dari jerawat sebelum ni .

9 Oktober, Zureen buat keputusan nak gunakan WESS. Zureen perasan, lepas gunakan WESS jerawat banyak keluar..nak STOP atau TERUSKAN? . Zureen ambik keputusan teruskan sebab percaya pengguna lain boleh dpt result positif Zureen pun pasti boleh .

Betul!

Selepas hari ke36 guna...Zureen dah dpt kulit yang jauh lebih sihat dari sebelum ni. Kulit lebih cerah (sgt ketara), liang pori-pori mengecil, lembap, tak kusam, parut pudar & jerawat dah tak naik lagi..Jerawat lama hilang, jerawat baru pun hilang!

Gambar yg Zureen share tu TANPA MAKEUP, TANPA FILTER..cantikkan? . ALANG2 UOLLS BACA NI, MOMMY NAK BG TIPS GUNA WHITENING ESSENTIAL SKINCARE SET, kena konsisten setiap hari .

6 minggu pertama adalah proses pemulihan. Dalam skincare iFlawless ada 2 bahan yg sangat power untuk buang sel kulit mati dan gantikan sel kulit mati baru dengan CEPAT iaitu Glycolic Acid yang ada dalam Facial Toner dan Vitamin C yang ada dalam Whitening Facial Serum LORISA+ .

Dua2 bahan ni, memang kerja dia akan paksa sel kulit lama digantikan dgn sel kulit baru dgn cepat. Jadi dari 100 pelanggan iFlawless, akan ada 10 pelanggan yang akan dapati muka naik jerawat halus. Tenang! Sebab 6 minggu tu je..Ada yg kena seminggu pertama je..tapi maksimum 6 minggu ok.

Ada yg tak kena pun.. . Lepas tempuh je proses tu, uolls akan dapat kulit idaman. Kalau uolls tengok testimoni yg Mommy share, rata2 dari mereka yg mmg muka berjerawat sebelum guna iFlawless, mereka lalui proses pemulihan tu sampailah mereka dapat kulit wajah yg mereka idamkan .

Ingat ya...KONSISTEN! .

iFlawless sentiasa ada untuk bantu uolls. Kami sentiasa doa supaya Allah izinkan formula iFlawless ni jadi benar2 bermanfaat kpd pengguna iFlawless . 

  


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published