Orang lelaki lebih flawless dari...

Go To Post     Orang lelaki lebih flawless dari orang perempuan..sebab apa? . Sebab sabar! Tahniah reseller @umiumairahh berjaya bantu pengguna iFlawless iaitu Iddin dari kulit penuh jerawat, akhirnya selepas 3 bulan konsisten gunakan WESS . Iddin ni sama je macam uolls yg ada masalah jerawat..Iddin cuba mcm2 jenis skincare, tapi entah kenapa jerawat tetap tumbuh. Besar & sakit! . Tak kenal pun iFlawless ni, sekali nampak Umi berniaga iFlawless..Iddin pun terus kata nak cuba! Baru sebulan dah nampak kurang. Walaupun ada jerawat baru tumbuh. Tapi lepas 2-3 bulan, jerawat dah tak tumbuh lagi . Parut pun hilang.. . Eh, apa rahsianya??? . Sebab Iddin SABAR & KONSISTEN. Iddin lalu proses pemulihan tu. Tumbuh jerawat, tetap Iddin teruskan..Mommy byk kali pesan dlm telegram. jgn stop kalau naik jerawat masa baru tukar iFlawless.. . iFlawless ada 2 bahan yg akan cepatkan proses pertukaran sel kulit baru..iaitu Vitamin C & Glycolic Acid. Normal kalau naik jerawat pada permulaan disebabkan 2 bahan tersebut. Tanpa 2 bahan tu, tak glowing berseri & cerahlah!!! 2 bahan tersebut mmg powerful! Biasanya ada dalam skincare yg harga sebotol atas RM70 hingga ratusan ringgit.. . Sebotol ya..kalau 5 botol dah RM350..Dah la tengag pandemik..😞mampu ke nk beli setiap bulan??itupun belum tentu ok . iFlawless bagi 5 botol lengkap rutin keperluan bermula pencuci muka, toner, serum, pelembap & sunscreen..Hanya RM99 sahaja utk satu set tu. Jimat sgt kan??? Kalau daftar reseller terus dpt harga reseller iaitu RM84 shj (psst: nak daftar contact reseller ye.Tiada modal) . . Uolls yg baru nak pakai iFlawless, kalau ambil WESS silalah minum sekali dgn Glass Skin Tea..Tidak akan pernah kecewa...selepas 3 bulan, uolls akan tersenyum lihat kulit wajah uolls yg dah semakin flawless tanpa noda . Nak tempah, boleh terus ke www.iflawless.com atau contact #iFlawlessReseller yg komen dibawah . Dengan iFlawless, #makeuptakyahberiya
iFlawless Skincare

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published