Pelancaran iFlawless Glass Skin Tea

Perhatian pada Uolls yang ada masalah :Ada masalah purging lepas tukar skincare

šŸ˜° Jerawat yg tak pernah surut
šŸ˜° Jerawat degil yg suka naik tanpa diundang
šŸ˜° Makin banyak parut
šŸ˜° Kulit makin kusam kelam
šŸ˜° Penuaan (jeragat/kedutan)

Coming soon to you...minuman Tea Botanic pertama di Malaysia khusus utk kulit wajah

PROMO PELANCARAN 4 JAM
7:59PM - 11:59PM

5 Februari 2021
(Malam Ini)

PROMO sempena pelancaran

Apa yang Uolls layak dapat selama Promo 4 jam tu? Yg pasti uolls tak akan dpt tawaran ni selepas 4 jam tu!

āœ… 6 terawal yang buat belian GST akan dptĀ FREE GIFT Facial TreatmentĀ ā€œimproved formulaā€. 6 terawal adalah 3 terawal buat belian di website & 3 terawal buat belian denganĀ #iFlawlessReseller

āœ… 3 cabutan bertuahĀ Memenangi Whitening Facial Serum LORISA+Ā khas utk pembeli dalam tempoh 4 jam tersebut

āœ… Beli 3 bag Glass Skin Tea,Ā PERCUMAĀ 1 bag!!! Ya, hanya 4 jam ni shj..jimat banyak untung banyak...

Ā 

Macam mana nak dptkan PROMO PELANCARAN GST 4 JAM ni???

šŸŒ¼ UollsĀ mesti klikĀ Link Join TelegramĀ di bawah ini dan join telegram channel iFlawless untuk Mommy ingatkan uolls dengan berikan link tempahan di telegram..Nak jadi terawalkan, kena join waiting list & standby dalamĀ channel telegram ya.

šŸŒ¼ Atau uolls boleh hubungiĀ #iFlawlessResellerĀ yang pernah berhubung dengan uolls untuk tempah dengan mereka. Mereka juga ada tinggalkan no telefon untuk dihubungi di bahagian komen di bawah ini. Hubungi mereka

Tempahan akan dipos bermula 10 & 11 Februari 2021

>> Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Join Telegram Channel iFlawless <<


32 comments

  • Shetee Mariam

    Hai korang, Nak dapatkan promo mengenai produk terbaru kami iaitu GLASS SKIN TEA boleh dapatkan dengan reseller Sah www.wasap.my/0166362342

  • Atikah Saidon

    Hi korang, Assalamualaikum. Tikah reseller sah Iflawless āœŒļø Berminat nak dapatkan GST ni dengan buat belian terpantas? Tak tahu cara? Takut tak sempat? Meh Whatapps Tikah. Tikah akan jadikan korang yang terawal. INSYA ALLAH. Nak dapatkan set WESS pon boleh tau.

    Tikah cover area Ampang & Cheras tau. So korang yg area tu, contact je Tikah ok. Available untuk COD dan ada special freegift ā¤ļøšŸ˜˜ whatapps me now www.wasap.my/601129452899/iflawless
  • Imimy

    Hai semua, sapa2 nak grab glass skin tea n menjadi 500 terawal boleh wasap imy https://wa.me/message/2AWXP3XQDZMSE1

  • NUR AIN HAAFIZHAH

    hi korang, saya reseller iflawless jb, sesiapa yang berminat dengan GLASS SKIN TEA boleh pm saya di link ini ye. https://wa.me/60134968321

  • Efa

    Assalamualaikum semua ā¤ļø
    Masih mencari skincare untuk keperluan harian? Jangan risau WESS kan ada Efa boleh tolong korang semampu yang boleh

    Dah ada skincare tapi nakkan improvement lebih lagi untuk skin? Ahaa! Glass skin tea boleh membantu šŸ˜‰

    Dapatkan dengan efa di 01117543561
    TQ cause choosing me! āœØ


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published