Pelancaran iFlawless Glass Skin Tea

Perhatian pada Uolls yang ada masalah :Ada masalah purging lepas tukar skincare

šŸ˜° Jerawat yg tak pernah surut
šŸ˜° Jerawat degil yg suka naik tanpa diundang
šŸ˜° Makin banyak parut
šŸ˜° Kulit makin kusam kelam
šŸ˜° Penuaan (jeragat/kedutan)

Coming soon to you...minuman Tea Botanic pertama di Malaysia khusus utk kulit wajah

PROMO PELANCARAN 4 JAM
7:59PM - 11:59PM

5 Februari 2021
(Malam Ini)

PROMO sempena pelancaran

Apa yang Uolls layak dapat selama Promo 4 jam tu? Yg pasti uolls tak akan dpt tawaran ni selepas 4 jam tu!

āœ… 6 terawal yang buat belian GST akan dptĀ FREE GIFT Facial TreatmentĀ ā€œimproved formulaā€. 6 terawal adalah 3 terawal buat belian di website & 3 terawal buat belian denganĀ #iFlawlessReseller

āœ… 3 cabutan bertuahĀ Memenangi Whitening Facial Serum LORISA+Ā khas utk pembeli dalam tempoh 4 jam tersebut

āœ… Beli 3 bag Glass Skin Tea,Ā PERCUMAĀ 1 bag!!! Ya, hanya 4 jam ni shj..jimat banyak untung banyak...

Ā 

Macam mana nak dptkan PROMO PELANCARAN GST 4 JAM ni???

šŸŒ¼ UollsĀ mesti klikĀ Link Join TelegramĀ di bawah ini dan join telegram channel iFlawless untuk Mommy ingatkan uolls dengan berikan link tempahan di telegram..Nak jadi terawalkan, kena join waiting list & standby dalamĀ channel telegram ya.

šŸŒ¼ Atau uolls boleh hubungiĀ #iFlawlessResellerĀ yang pernah berhubung dengan uolls untuk tempah dengan mereka. Mereka juga ada tinggalkan no telefon untuk dihubungi di bahagian komen di bawah ini. Hubungi mereka

Tempahan akan dipos bermula 10 & 11 Februari 2021

>> Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Join Telegram Channel iFlawless <<


32 comments

  • Ilyana

    Hai korangā€¦. Yana here, reseller iFlawless yang akan cover area Ipoh and Chemor from Perak. So.. korang yang nak dapatkan promo sempena pelancaran Glass Skin Tea ni.. korang boleh roger2 je Yana
    https://wa.me/60195002450?text=Nak+Flawless

    Nak tahu ape yang lagi best tentang iFlawless, korang boleh follow di ig Yana okay..
    (iflawless_Lynz)

  • Iyah Rahman

    Assalamualaikum..hai saya reseller area sungai buloh. Boleh hubungi saya utk dptkn glass skin tea dn skincare set i flawless. Cod sg buloh, puncak alam, saujana utama

    www.wasap.my/60108737019

  • Elly John

    Hai korang! Elly ni. Siapa nak jadi terawal dapatkan Glass Skin Tea boleh terus klik yg diberi. Nak booking dulu pun boleh je. Klik link ini ya https://linktr.ee/elisabethjohn

  • Che'Ta

    Assalamualaikum/Salam Sejahtera.
    Cheā€™Ta reseller dari Kuala Terengganu.
    Berminat nak detils atau mencuba boleh ws Cheā€™Taā€¦

    Www.wasap.my/601126654929/iflawless

  • Diah

    Hai wanitaĀ² flawless..saya reseller utk area Kajang, Bangi, Putrajaya dan Seri Kembangan. Nak GST haloĀ² saya di www.wasap.my/60172556159/iflawless


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published