Pelancaran iFlawless Glass Skin Tea

Perhatian pada Uolls yang ada masalah :Ada masalah purging lepas tukar skincare

šŸ˜° Jerawat yg tak pernah surut
šŸ˜° Jerawat degil yg suka naik tanpa diundang
šŸ˜° Makin banyak parut
šŸ˜° Kulit makin kusam kelam
šŸ˜° Penuaan (jeragat/kedutan)

Coming soon to you...minuman Tea Botanic pertama di Malaysia khusus utk kulit wajah

PROMO PELANCARAN 4 JAM
7:59PM - 11:59PM

5 Februari 2021
(Malam Ini)

PROMO sempena pelancaran

Apa yang Uolls layak dapat selama Promo 4 jam tu? Yg pasti uolls tak akan dpt tawaran ni selepas 4 jam tu!

āœ… 6 terawal yang buat belian GST akan dptĀ FREE GIFT Facial TreatmentĀ ā€œimproved formulaā€. 6 terawal adalah 3 terawal buat belian di website & 3 terawal buat belian denganĀ #iFlawlessReseller

āœ… 3 cabutan bertuahĀ Memenangi Whitening Facial Serum LORISA+Ā khas utk pembeli dalam tempoh 4 jam tersebut

āœ… Beli 3 bag Glass Skin Tea,Ā PERCUMAĀ 1 bag!!! Ya, hanya 4 jam ni shj..jimat banyak untung banyak...

Ā 

Macam mana nak dptkan PROMO PELANCARAN GST 4 JAM ni???

šŸŒ¼ UollsĀ mesti klikĀ Link Join TelegramĀ di bawah ini dan join telegram channel iFlawless untuk Mommy ingatkan uolls dengan berikan link tempahan di telegram..Nak jadi terawalkan, kena join waiting list & standby dalamĀ channel telegram ya.

šŸŒ¼ Atau uolls boleh hubungiĀ #iFlawlessResellerĀ yang pernah berhubung dengan uolls untuk tempah dengan mereka. Mereka juga ada tinggalkan no telefon untuk dihubungi di bahagian komen di bawah ini. Hubungi mereka

Tempahan akan dipos bermula 10 & 11 Februari 2021

>> Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Join Telegram Channel iFlawless <<


32 comments

  • Nasuha

    Hii assalamualaikum u all.. ada yg nak suha bantu untuk kita sama2 dapatkan skin yg sihat dan cantik? Semestinya tanpa bahan2 yg berbahaya.. boleh whatsapp suha tau www.wasap.my/60192383319/hisuha

    Jgn lupa ya follow juga suha di ig iflawlessbynasuha. Nak WESS, nak Glass Skin Tea just roger2 ja suha ok. Meh suha bantu. InsyaAllah ā¤
    Cod juga area KULIM Kedah

  • nad.iflawless

    Hi sesiapa yg berminat dengan Glass Skin Tea iflawless boleh whatsapp Nad di +6011-11552151 šŸ˜Š COD area Kuantan šŸ¤—

  • Diah

    Hai wanitaĀ² flawless semua..saya reseller di area Kajang, Bangi, Putrajaya dan Seri Kembangan. Nak cuba GST haloĀ² di www.wasap.my/60172556159/iflawless

  • Umi Umairah

    Dah dengar produk baru dari Iflawless? Jum dapatkan Glasskintea atau Set Wess dengan saya Umi umairah agent kulaijaya ā˜ŗļø www.my/0187932497/Gst

  • Iflawless_jb

    Hai korangā€¦nak dapatkan kulit ala2 korea?? Jom order laju2 sbb dengan pembelian 3bag akn dapat EXTRA 1BAG lg taooā€¦
    http://www.wasap.my/60164440350/nakiflawless
    JB AND BATU PAHAT ARRA


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published