Pelancaran iFlawless Glass Skin Tea

Perhatian pada Uolls yang ada masalah :Ada masalah purging lepas tukar skincare

šŸ˜° Jerawat yg tak pernah surut
šŸ˜° Jerawat degil yg suka naik tanpa diundang
šŸ˜° Makin banyak parut
šŸ˜° Kulit makin kusam kelam
šŸ˜° Penuaan (jeragat/kedutan)

Coming soon to you...minuman Tea Botanic pertama di Malaysia khusus utk kulit wajah

PROMO PELANCARAN 4 JAM
7:59PM - 11:59PM

5 Februari 2021
(Malam Ini)

PROMO sempena pelancaran

Apa yang Uolls layak dapat selama Promo 4 jam tu? Yg pasti uolls tak akan dpt tawaran ni selepas 4 jam tu!

āœ… 6 terawal yang buat belian GST akan dptĀ FREE GIFT Facial TreatmentĀ ā€œimproved formulaā€. 6 terawal adalah 3 terawal buat belian di website & 3 terawal buat belian denganĀ #iFlawlessReseller

āœ… 3 cabutan bertuahĀ Memenangi Whitening Facial Serum LORISA+Ā khas utk pembeli dalam tempoh 4 jam tersebut

āœ… Beli 3 bag Glass Skin Tea,Ā PERCUMAĀ 1 bag!!! Ya, hanya 4 jam ni shj..jimat banyak untung banyak...

Ā 

Macam mana nak dptkan PROMO PELANCARAN GST 4 JAM ni???

šŸŒ¼ UollsĀ mesti klikĀ Link Join TelegramĀ di bawah ini dan join telegram channel iFlawless untuk Mommy ingatkan uolls dengan berikan link tempahan di telegram..Nak jadi terawalkan, kena join waiting list & standby dalamĀ channel telegram ya.

šŸŒ¼ Atau uolls boleh hubungiĀ #iFlawlessResellerĀ yang pernah berhubung dengan uolls untuk tempah dengan mereka. Mereka juga ada tinggalkan no telefon untuk dihubungi di bahagian komen di bawah ini. Hubungi mereka

Tempahan akan dipos bermula 10 & 11 Februari 2021

>> Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Join Telegram Channel iFlawless <<


32 comments

  • iflawlessviral.dini

    Assalamualaikum. Hi korang. Ada sape2 tak orang PENANG yang nak memiliki skin ala2 glass skin macm orang Korea tu ? Haaa jom Nisa guide korang hanya dengan 1 uncang Tea sahaja taw! Jom kite gorgeous sama2 nak ? Boleh pm Nisa at:-

    https://www.wasap.my/60178563250/sayanakFlawless

  • iflawlessviral.dini

    Assalamualaikum. Hi korang. Ada sape2 tak yang nak memiliki skin ala2 glass skin macm orang Korea tu ? Haaa jom Nisa guide korang hanya dengan 1 uncang Tea sahaja taw! Jom kite gorgeous sama2 nak ? Boleh pm Nisa at:-

    https://www.wasap.my/60178563250/sayanakFlawless

  • Farahana

    Hai,,, korang yg nk glass skin tea,jom wasap Farah reseller dr Johor, http://www.wasap.my/+60182014050/glassskintea

  • Shuhada Shaari

    Hai saya shuhada. Reseller area sungai besi, Bandar tasek selatan kuala lumpur. Boleh klik link whatsapp ni ya www.wasap.my/60195211938/iflawless

  • IJLAL BINTI MOHD DIAH

    Hai semua..korang dah boleh start order tau dgn ciklal..untuk cod area Jitra, Changlun,alor setar,kepala batas pun boleh roger2 ciklal. Wasap terus ciklal di wasap.my/60194518490/gst


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published