Pelancaran iFlawless Glass Skin Tea

Perhatian pada Uolls yang ada masalah :Ada masalah purging lepas tukar skincare

šŸ˜° Jerawat yg tak pernah surut
šŸ˜° Jerawat degil yg suka naik tanpa diundang
šŸ˜° Makin banyak parut
šŸ˜° Kulit makin kusam kelam
šŸ˜° Penuaan (jeragat/kedutan)

Coming soon to you...minuman Tea Botanic pertama di Malaysia khusus utk kulit wajah

PROMO PELANCARAN 4 JAM
7:59PM - 11:59PM

5 Februari 2021
(Malam Ini)

PROMO sempena pelancaran

Apa yang Uolls layak dapat selama Promo 4 jam tu? Yg pasti uolls tak akan dpt tawaran ni selepas 4 jam tu!

āœ… 6 terawal yang buat belian GST akan dptĀ FREE GIFT Facial TreatmentĀ ā€œimproved formulaā€. 6 terawal adalah 3 terawal buat belian di website & 3 terawal buat belian denganĀ #iFlawlessReseller

āœ… 3 cabutan bertuahĀ Memenangi Whitening Facial Serum LORISA+Ā khas utk pembeli dalam tempoh 4 jam tersebut

āœ… Beli 3 bag Glass Skin Tea,Ā PERCUMAĀ 1 bag!!! Ya, hanya 4 jam ni shj..jimat banyak untung banyak...

Ā 

Macam mana nak dptkan PROMO PELANCARAN GST 4 JAM ni???

šŸŒ¼ UollsĀ mesti klikĀ Link Join TelegramĀ di bawah ini dan join telegram channel iFlawless untuk Mommy ingatkan uolls dengan berikan link tempahan di telegram..Nak jadi terawalkan, kena join waiting list & standby dalamĀ channel telegram ya.

šŸŒ¼ Atau uolls boleh hubungiĀ #iFlawlessResellerĀ yang pernah berhubung dengan uolls untuk tempah dengan mereka. Mereka juga ada tinggalkan no telefon untuk dihubungi di bahagian komen di bawah ini. Hubungi mereka

Tempahan akan dipos bermula 10 & 11 Februari 2021

>> Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Join Telegram Channel iFlawless <<


32 comments

  • Iflawless.byteah

    Hi semua, korang okay ke tak tu iFlawless nak keluarkan produk baru? Ada yang nak cuba tak glass skin tea? Korang boleh whtsp teah (01136840339) nak beli set wess pun boleh tau

  • Iflawless_fiez

    Hi uols.. saya fiez reseller iflawless nilai yg berdaftar.. jom dptkan glass skin tea dan set skin care iflawless dgn hubungi fiez pada link berikut: http://www.wasap.my/60136356007/SayaNakiflawless

  • Fieyda

    Assalamualaikum..Hai semua. Fieyda reseller area Bandar Baru Bangi. Boleh hubungi Fieyda jika uolls nak Fieyda bantu dapatkan Glass Skin Tea(GST) ni. COD pun boleh area Bandar Baru Bangi and Berdekatan.
    Whatsapp Fieyda ok . 0133066079 atau klik je link kat šŸ‘‡šŸ‘‡

    http://www.wasap.my/60133066079/NakGST

  • infamouszureen

    Hai iflawless lover semuaa , sesiapa yang berminat untuk order dengan zureen boleh klik link whatsapp di bawah . zureen ada buat COD area Kuala rompin Pahang . Plus zureen ada bagi freegift tau pada yang beli dgn zureen . Berminat PM je ya

    Link : https://wa.link/8k5jvt
    COD : Kuala Rompin Pahang .

  • CikTimah

    Jom2 order sekarang.. Yang terpantas malam ni akan dapat free 1 bag dengan pembelian 3bag.. CikTimah cover PG/JB
    0167487962


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published