Pelancaran iFlawless Glass Skin Tea

Perhatian pada Uolls yang ada masalah :Ada masalah purging lepas tukar skincare

šŸ˜° Jerawat yg tak pernah surut
šŸ˜° Jerawat degil yg suka naik tanpa diundang
šŸ˜° Makin banyak parut
šŸ˜° Kulit makin kusam kelam
šŸ˜° Penuaan (jeragat/kedutan)

Coming soon to you...minuman Tea Botanic pertama di Malaysia khusus utk kulit wajah

PROMO PELANCARAN 4 JAM
7:59PM - 11:59PM

5 Februari 2021
(Malam Ini)

PROMO sempena pelancaran

Apa yang Uolls layak dapat selama Promo 4 jam tu? Yg pasti uolls tak akan dpt tawaran ni selepas 4 jam tu!

āœ… 6 terawal yang buat belian GST akan dptĀ FREE GIFT Facial TreatmentĀ ā€œimproved formulaā€. 6 terawal adalah 3 terawal buat belian di website & 3 terawal buat belian denganĀ #iFlawlessReseller

āœ… 3 cabutan bertuahĀ Memenangi Whitening Facial Serum LORISA+Ā khas utk pembeli dalam tempoh 4 jam tersebut

āœ… Beli 3 bag Glass Skin Tea,Ā PERCUMAĀ 1 bag!!! Ya, hanya 4 jam ni shj..jimat banyak untung banyak...

Ā 

Macam mana nak dptkan PROMO PELANCARAN GST 4 JAM ni???

šŸŒ¼ UollsĀ mesti klikĀ Link Join TelegramĀ di bawah ini dan join telegram channel iFlawless untuk Mommy ingatkan uolls dengan berikan link tempahan di telegram..Nak jadi terawalkan, kena join waiting list & standby dalamĀ channel telegram ya.

šŸŒ¼ Atau uolls boleh hubungiĀ #iFlawlessResellerĀ yang pernah berhubung dengan uolls untuk tempah dengan mereka. Mereka juga ada tinggalkan no telefon untuk dihubungi di bahagian komen di bawah ini. Hubungi mereka

Tempahan akan dipos bermula 10 & 11 Februari 2021

>> Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Join Telegram Channel iFlawless <<

>> Join Telegram Channel iFlawless <<


32 comments

  • Sue

    Uols nak jadi yang terpantas dapatkan ā€œGSTā€ jom Click link sekarang https://wa.me/60109009409?text=GST .. PENANG & PERAK AREA

  • iflawless Penang

    Hai uols..nak dapatkan ā€œglass Skin Teaā€ boleh click link whatsapp sue ok!https://wa.me/60109009409?text=GST oh ya sue juga cover seluruh kawasan penang uols..see ya !

  • Nadhirah

    Hai saya reseller di Area Kajang. Boleh hubungi saya dengan klik link ni untuk dapatkan GST : https://nadiflawless.wasap.my/

  • Bonda

    Hai semua peminat glass skin..! Korang dah boleh mula order sekarang ni tau. Especially area Alor Setar, Jitra, Ayer Jitam & berdekatan. Jadilah yang terpantas sebab yang terpantas selalunya berada di hadapan. Jom whatsapp bonda untuk secure order korang sekarang. Tekan link ni https://yatieismailnhi.wasap.my/

  • Iflawless_jb

    Jb and batu pahat
    http://www.wasap.my/60164440350/nakiflawless


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published