PERHATIAN KPD MANGSA PRODUK MERKURI...

Go To Post     PERHATIAN KPD MANGSA PRODUK MERKURI . Adakah uolls tersedar produk uolls tidak selamat? NOT KKM ditarik dan disenaraikan dalam produk beracun? . Uolls nak berhenti, tapi bimbang kulit yg seperti #mukakulitteloq bertukar naik jerawat, berparut, kusam dan paling mengerikan naik jeragat...Ada rasa mcm tu? . Mommy nak kongsi 3 bulan journey pengguna iFlawless Zuhairah yg akan menjadi satu inspirasi kepada uolls! Zuhairah dibantu oleh #iflawlessreseller iaitu @cikpuanfieyda.iflawless selama 3 bulan melalui proses pemulihan dengan menggunakan Whitening Essential Skincare Set . Sejak berhenti produk bermerkuri, kulit wajahnya berjerawat dan semakin hari semakin teruk. Zuhaira dah guna beberapa skincare..Tapi jerawat tetap naik dan semakin hari semakin banyak. Jerawat pula meninggalkan parut yang tak pernah pudar. Kulit semakin kusam.. . Tapi! Zuhairah buat keputusan gunakan Whitening Essential Skincare Set pada pertengahan bulan Nov 2020. Baru 21 hari guna, jerawat lama dah mengecut. Happylah Zuhairah.Tapi jerawat baru tetap naik. Ilmu #pendidikankulit sgt penting. iFlawless Reseller tak diajar menjual shj, tetapi iFlawless Reseller dididik MEMBANTU pengguna sehingga pengguna tersebut berjaya . Zuhairah tetap teruskan guna..Dan selepas 2 bulan, jerawat semua telah kecut dan jerawat baru dah tak tumbuh. Selepas 3 bulan parut jerawat dah tiada lagi!!! . Ade ke kat sini yang dah berhenti guna produk bermerkuri atau produk beracun dan nak iFlawless bantu??? Komen dibawah, #iFlawlessReseller akan bantu uolls..Mommy sarankan uolls ambil WESS & GST! InsyaAllah...Uolls akan dpt kesan yg positif...
iFlawless Skincare

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published