[PKP 2.0] WESS RM99, TAPI...

Go To Post     

[PKP 2.0] WESS RM99, TAPI IFLAWLESS BAGI RM84 JE . Sempena iFlawless PKP 2.0 iaitu dari Pengguna kepada Pengedar iFlawless membuka peluang kepada uolls utk daftar sebagai reseller silver secara percuma tanpa modal atau yuran .

Apa tu reseller silver?

Reseller silver adalah sama seperti dropship. Uolls boleh daftar sebagai reseller silver dan nikmati harga reseller sebagai contoh Whitening Essential Skincare RM99 tapi uolls bila dah register sebagai reseller silver hanya RM84 sahaja! Tak perlu modal pun. Hanya buat belian Whitening Essential Skincare Set dgn reseller gold (ejen) atau melalui reseller diamond (stokis) .

Macam menarik je??

Aha mmg menarik. Selama ini uolls guna iFlawless, tapi kali ini uolls boleh gunakan iFlawless dengan harga istimewa malah uolls juga boleh berniaga iFlawless dengan saudara mara, adik beradik, rakan office, rakan kuliah atau sahabat2 ig dan fb .

Bayangkan...dengan peluang ini, keuntungan RM15 sekotak..uolls dapat order 20 kotak..dah dapat untung RM300! Itu baru 20 kotak..manalah tahu ramai selama ni teruja tengok perubahan kulit wajah uolls..bila dieorg nampak uolls guna iFlawless ni..uolls dapat order sampai 60 kotak sebulan..dah untung RM900.. Wah!

Bestkan??? Sambil guna iFlawless sambil jana pendapatan dgn iFlawless .

TAPI SY TAK PANDAI BERNIAGA...CAMNE? .

Ala relax..sebab iFlawless ada sediakan training. Ada reseller kita dah berjaya buat jualan 5 angka dan 6 angka taw. Awal2 sama je, tak pandai berniaga langsung . Dah! Jangan risau..daftar je dulu jadi reseller silver. Mudah je, buat belian Whitening Essential Skincare Set melalui reseller gold & diamond pastu bgth nak daftar percuma reseller silver .

Pssst: siapa yg nak jadi reseller gold (ejen) atau reseller diamond (stokis) dengan modal RM395 dan RM1,110 boleh dm iFlawless di sini...yg ni untung besar + ada cabutan bertuah iphone💕


iFlawless Skincare


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published