Waktu pagi sebelum memulakan solekan,...

Waktu pagi sebelum memulakan solekan, uolls perlu lakukan #iFlawless5LangkahJe . Langkah 1 iaitu guna Facial Treatment -Facial Treatment akan bantu bersihkn kekotoran waktu malam yang uolls tak nampak dengan mata kasar seperti debu, habuk dan sebagainya . Langkah 2 iaitu Facial Toner -Facial Toner ni akan bantu membuang sel kulit mati supaya kulit uolls lebih nampak cerah & berseri. Ianya juga mengelakkan terjadinya jerawat serta memudarkan parut jerawat . Langkah 3 iaitu menggunakan 2-3 titis Whitening Facial Serum LORISA+ -Ianya adalah pelengkap (ibarat vitamin) kepada rutin skincare uolls dimana serum ini akan membantu mengecilkan liang pori2, memudarkan parut jerawat, menjadikan kulit lebih gebu dan dalam masa yg sama lebih cerah . Langkah 4 iaitu Minyak Argan Emas -Ianya akan melembapkan kulit uolls dengan hanya 2 titis shj..Pastikan uolls betul2 urut keseluruhan wajah yaaa...sampai meresap . Langkah 5 adalah Whitening Sunscreen Spf50 PA++++ with Niacinamide -Silap kalau uolls skip sunscreen setiap hari..betul2 kesilapan besar! Inilah yang akan melindungi kulit dari kanser kulit. Ianya juga ada perlindungan dari naik jeragat.Siapa yg tak nak naik jeragat, pakai ni ya setiap hari . Mudah je kan dgn iFlawless...betul2 tak perlu sampai 10 langkah, tapi disebabkan formulanya yg terbaik..dah cukup 5 langkah je..Tak caya? Tengok testimoni dekat instagram ni..Ramai dah dapat result guna WESS ni . Uolls bila lagi? Skrg tengah ada promosi FREE SHIPPING untuk pre order WESS ni. . Boleh buat tempahan pre order dgn iFlawless melalui website www.iflawless.com atau dengan #iflawlessreseller ok

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published