iFlawless Argan Oil with Gold Flakes (Moisturiser)

iFlawless Argan Oil with Gold Flakes (Moisturiser)

Regular price
RM80.00 MYR
Sale price
RM39.00 MYR
Quantity must be 1 or more

iFlawless Argan Oil with Gold Flakes 15ml

Our legendary Argan Oil with Gold Flakes is the ideal product to give skin a natural boost. It absorbs easily and is non-greasy and non-irritating, which makes it a great natural moisturiser. It is easy to use all over the body, including the face and neck.

How to use it

Shake well before use. It can be apply on your face or lips as a moisturiser. 
Step 1: 2 drops on your face before apply foundation
Step 2: 2 drops on your foundation
Step 3: 2 drops on your make up brushes

When to use
Use 2 times a day (day and night) or before put your make up on.

Customer Reviews
5.0 Based on 44 Reviews
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
YB
02/05/2020
yushaslina b.
Malaysia Malaysia
I recommend this product
Iflawless argan oil trbaekkk

Kulit sy lebih lembut.. bile apply iflawless argan oil ni muka jadi xbrcapuk bile pkai foundation.. kulit lebih cntik.. yg pasti lpas 3 tahun sy pkai iflawless ni, sy kluar xprlu pkai makeup dh...

02/13/2020
iFlawless

Hye Yushaslina! Tq kerana menjadi pelanggan kami sejak November 2018! dan setia sehingga kini. Pengguna setia Minyak Argan Emas ni. Yup, bila kita confident dengan kecantikan kita yang Natural, nak keluar ke mana-mana pun tak perlu susah payah make up tebal-tebal.

I
02/03/2020
Intan
Malaysia Malaysia
I recommend this product
Tumit merekah

Nak hujung2 preggy ni tumit merekah teruk sgt!!! Worst!!! Sampai kalau nak pakai seluar mesti sangkut2... 2mlm ni sebelum tido sapu minyak argan pd tumit alhamdulillah.. getting better! Tqsm minyak argan emas ❤️

02/13/2020
iFlawless

Hye Intan! Wow 1st time kami terima feedback Minyak Argan Emas boleh digunakan pada tumit ibu mengandung. Keep on using it pada tumit sebelum tidur. Terima kasih untuk feedback uolls! Love sangat

SS
01/31/2020
SITI S.
Malaysia Malaysia
I recommend this product
Awesome sangat!

Minyak argan emas ni mula-mula pakai kurang selesa mungkin sebab minyak. Tapi kesan nya nampak. Parut hitam jerawat makin pudar. Sekarang tengah fokus jerawat bahagian dagu. Seriously memang minyak argan emas ni amazing! Tq mommy.

02/13/2020
iFlawless

Hye Salasiah. terima kasih kerana dah gunakan MInyak Argan Emas iFlawless. Jangan risau, texture minyak ini adalah antara yang ter'ringan' compare dengan minyak argan lain yang berada di pasaran. Kekalkan guna untuk pastikan kelembapan kulit terjaga dengan baik.

I
01/24/2020
Iren
Malaysia Malaysia
I recommend this product
argan oil

Bebas dr dullskin n skin xsekata.. Muka nmpk cntk bersih.. Kali 2 sy bl.. Tp yg frst blom abis.. Tp kesan ye mmg awesome..

01/28/2020
iFlawless

Hye ireen. Terima kasih kerana tinggalkan feedback positive kepada kami. wow pengguna setia Minyak Argan Emas. teruskan guna untuk kawal kelembapan pada kulit wajah. Lepas ni, boleh cuba blend dengan foundation untuk dapatkan glowing effect. check inbox sebab ada special surprise!

KA
01/10/2020
KHALIDAH A.
Malaysia Malaysia
I recommend this product
Argan oil

Pelembap yg sgt bagus pd saya..once pakai,rasa kulit lembap je..bila pakai sblm mekap,mekap jd cantik n rata je..ni kali kedua sy beli(beli 2 botol trus harga sale,nk buat stok). Tq i flawless

01/13/2020
iFlawless

Wah penguna setia Minyak Argan Emas iFlawless ni. Terima kasih Khalidah atas feedback & review. Boleh titiskan di bibir sebelum apply Lip Matte. Bibir akan nampak lebih moist taw! Cuba ok. Semak inbox email Khalidah untuk special surprise dari iFlawless.

Become a member and save 5% storewide! Register or Login.