iFlawless Facial Serum with LORISA

iFlawless Facial Serum with LORISA®

Regular price
RM87.00 MYR
Sale price
RM87.00 MYR
Quantity must be 1 or more

iFlawless Facial Serum with LORISA® 20ml

Our iconic serum with over 90% LORISA®

iFlawless Facial Serum with LORISA® is an Anti-Aging Serum that is rich in LORISA® content. LORISA® is a secret ingredient extracted from 4 plants that rich in Vitamin E where the content is 200% higher than olive oil. This vitamin E is an anti-oxidant that protects the skin from free radicals. LORISA® also contains Squalene which is believed to protect the skin from cancer. Linoleat and Oleat improves the structure of skin and acne scars. Sterol and essential fatty acids found in LORISA® work to optimize the moisture of your skin and the skin membranes to prevent aging. Furthermore, LORISA® also contains high anti-bacteria

Ingredients
LORISA®, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil,  Eucalyptus Globulus Leaf Oil,  Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Melaleuca Alternafolia (Tea Tree) Leaf Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Distilled Water, D-pathenol (Vitamin B), Mineral Mica,  Parfum, Vegetable Glycerin (Plant Based) & Liquid Germall Plus (Paraben Free Preservative).

The advantages
This facial serum can smoothen the skin, diminish pores, delicate lines, wrinkles & avoid freckles with consistent use for 3 weeks. Each drop of this facial serum instantly absorbed into your face and give effect to prolonged tension

Using this facial serum gives confidence of a healthy face

Recommended to all skin types

How to use it
Step 1: Make sure the facial skin has been cleansed with Facial Treatment iFlawless
Step 2: Drop 5 drops of Facial Serum on the forehead, nose, both cheeks & chin as shown
Step 3: apply it evenly to your face

When to use
Use 3 times a day after cleansing the face with Facial Treatment for optimum effect

Customer Reviews

5 Based on 12 Reviews
5 ★
100% 
12
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
100reviewers would recommend this product Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
N
11/16/2019
Niny
Malaysia Malaysia
I recommend this product

The best skincare !

dalam masa sebulan je pakai full set iflawless muka saya kembali flawless mcm dulu.. sgt best dan berpuas hati..

11/20/2019
iFlawless

Thank you for your review dear. We are so glad to hear your positive improvement. Keep on using iFlawless Serum & believe in your inner beauty! Hey, check out your inbox, we have something special for you. #iflawlessjourney

NH
09/20/2019
Nur H.
Malaysia Malaysia
I recommend this product

Sangat best!

Kali kedua beli facial mist.. Sangat fresh, sy juga sudah menggunakan argan oil, serum dan mask, sangat berpuas hati, sy dah cuba mcm2 produk, tp I flawless yg sesuai dgn kulit sy, sbb sy ade masalah kulit kusam dan parut jerawat.. Tp sekarang kulit lebih segar dan parut jerawat semakin pudar.. Mmg sgt recommend...

LH
08/02/2019
Lilly H.
Brunei Brunei

Facial serum

Really happy

SH
08/02/2019
Siti H.
Malaysia Malaysia

Alhamdulillah..

Alhamdulillah.. saya start pakai full set iflawless dari bulan 4 tahun ni... lepas 4 tahun saya mengalami kerosakan muka yg sangat teruk..muka jadi kusam,kering,macam terbakar sebab salah pakai produk 4 tahun lepas.. saya terus tak pakai apa2 produk sejak 2 tahun kebelakangan ni sebab bila saya cuba produk yang lain untuk rawat muka,muka jadi bertambah teruk.. alhamdulillah lepas pkai iflawless ni,kulit saya semakin pulih.. memang ambil masa,tapi saya sangat2 berpuas hati selepas 4 tahun,kulit saya semakin pulih tanpa ada apa2 pengelupasan semasa pakai produk iflawless ni.. alhamdulillah.. terima kasih iflawless.. memang tak tukar produk lain dah lepas ni.

H
03/14/2019
Husna

Really need in daily skin care routine

My skin jadi lembut and really fresh after apply serum lorisa ni. My scar and jerawat pon dh makin kurang and it make me really confident with myself. Eventhou i baru pakai satu botol tapi dh nmpk kesan dia tu. Now dh nak masuk my second botol

Become a member and save 5% storewide! Register or Login.