iFlawless Lip Set
iFlawless Lip Set
iFlawless Lip Set
iFlawless Lip Set

iFlawless Lip Set

Regular price
RM85.00 MYR
Sale price
RM85.00 MYR
Quantity must be 1 or more

1 set of iFlawless Hydrated Lip Matte and Lip Scrub

 

 

Customer Reviews

4.6 Based on 5 Reviews
5 ★
80% 
4
4 ★
0% 
0
3 ★
20% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

A
12/17/2018
amirah

lipmatte dan scrub terbaik

tak menyesal beli set ni.. scrub ni mmg best sgt2.. bibir sy jenis mengelupas & mudah berdarah.. alhamdulillah sejak pakai scrub ni bibir sy dh tak mengelupas lgi & pakai pulak lipmatte iFlawless ni nampak licin je.. ❤️❤️

H
12/06/2018
husna

Lip matte & scrub

Cantik sangat color lipmate della ni. Scrub pun lembap dan best bila guna. So marvellous & awesome

SF
11/20/2018
Siti Fatimah

Lip Set

pertama kali guna scrub best sgt bibir licin jer..lipmate mmg cot kering n ringan tak terasa mcm pkai lip. Owseme.

W
11/12/2018
Wati

LIPMATE AND SCRUB

First time guna scrub rasa best sbb bibir tidak kering dan mengembalikan warna asal bibir. Lips mate pon best sbb warna yg menarik dan sesuai dgn bibir. Terasa ringan

MB
11/12/2018
mariana bt abdul rahman

Lipmate & scrub

Awesome

Become a member and save 5% storewide! Register or Login.