Natural Advanced Base
Natural Advanced Base

Natural Advanced Base

Regular price
RM69.00 MYR
Sale price
RM39.00 MYR
Quantity must be 1 or more

Ultra lightweight aqua based foundation for daily use

Comes with two code; Fonce & Lumiere

Customer Reviews
4.7 Based on 15 Reviews
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
A
11/14/2018
Aisyah
THE BEST FOUNDATION

sy mmg sorg yg xsuka make up..xtahu plak sjak kenal iflawless..grab time offer aritu..terus jatuh cinta..snang sgt nk apply kt muka...n org2 yg simple mcm sy..mmg suka n snang nk guna..mmg recommended kt semua yg nk cbe..best

WN
02/11/2020
Wan N.
Malaysia Malaysia
Natural Advanced Base

Lightweight and easy to apply. Suit for those who wants miminal coverage.

02/13/2020
iFlawless

Hye, Wan Nur Aida. Thank you for your feedback. Yes, our foundation texture is very light. It is very suitable for Natural look. You can try mix it with Minyak Argan Emas iFlawless too to get 'glowing' finishing result.

WF
01/17/2020
Wan F.
Malaysia Malaysia
I love it so much!

Saya grab 2 botol masa promosi YES 2019, masa mula2 try macam tak kene. Tapi after a month beli, try lagi skali mix both colour, result dia wahh best nya!! Serius nampak natural je kulit, teksture ringan. Yezza! Highly Recommended

Wan F. verified customer review of Natural Advanced Base
01/28/2020
iFlawless

Yup. Our Foundation memang sangat ringan. And the color code sangat sangat sangat sesuai untuk wanita di Malaysia agar tampil flawless dengan Natural. Next, boleh try mix dengan Minyak Argan Emas pulak. oh, ada hadiah istimewa untuk Farah. Semak Inbox email ya nanti...

NS
01/09/2020
NOOR S.
Malaysia Malaysia
fd ringan

Fd ni masih belum cukup buat saya jatuh cinta. mungkin xsesua dengn saya tpi ok ringan.

VB
11/27/2019
Vera B.
Malaysia Malaysia
minyak argan emas

sy sangat2 menyukai minyak argan emas yg sy guna skg sbb sebelum ni kulit wajah sy mengalami kulit kering yg agak teruk dan skg tidak lagi minyak argan emas ni mmbuatkn kulit wajah sy mnjdi lembab dan lembut dan tiap kali sy makeup sy sy rasa sgt best dan ada rasa semangat . apapun thanks iflawless sbb dpt mmbantu memperbaiki kulit wajah sy ini

Vera Brenda verified customer review of Natural Advanced Base
01/03/2020
iFlawless

Hye Brenda. Terima kasih sebab menggunakan skincare dari iFlawless. Minyak Argan Emas juga boleh blend dengan foundation uolls taw. untuk effect yang lebih glowing. cuba nanti taw! Jangan lupa check email sebab kami ada surprise untuk uolls!

Become a member and save 5% storewide! Register or Login.