iFlawless Argan Oil with Gold Flakes (Moisturiser)

iFlawless Argan Oil with Gold Flakes (Moisturiser)

Regular price
RM80.00 MYR
Sale price
RM39.00 MYR
Quantity must be 1 or more

iFlawless Argan Oil with Gold Flakes 15ml

Our legendary Argan Oil with Gold Flakes is the ideal product to give skin a natural boost. It absorbs easily and is non-greasy and non-irritating, which makes it a great natural moisturiser. It is easy to use all over the body, including the face and neck.

How to use it

Shake well before use. It can be apply on your face or lips as a moisturiser. 
Step 1: 2 drops on your face before apply foundation
Step 2: 2 drops on your foundation
Step 3: 2 drops on your make up brushes

When to use
Use 2 times a day (day and night) or before put your make up on.

Customer Reviews

4.9 Based on 29 Reviews
5 ★
97% 
28
4 ★
0% 
0
3 ★
3% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Customer Photos
100reviewers would recommend this product Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
NF
10/05/2019
Nur F.
Malaysia Malaysia

Iflawless Argan Oil with Gold Flakes Awesome.!! ❤️❤️

1st time guna iflawless argan oil ni, love sgtt. B4 ni skin bgian dahi sy agak kering, bila dh guna argan oil ni skin sy jdi moist & yg plg best skin gentle sgt lpas bgn tdur

AH
10/04/2019
Aishah H.
Malaysia Malaysia

Argan Oil Emas

Hi semua , I rasa i dah terjatuh cinta dgn Argan Oil nih taktahu lah kenapa susah nak explain Sebelum nih i pakai Moisturizer yg jenis gel ke , water based ke , oil free ke sama je muka mesti berminyak selepas 1jam . Bangun tidur lg lah mcm bertambah oily . Tapiiiiii Argan oil nih , dah lah oil tp kuasa dia hebat sungguh . Muka tak oily langsung , Lepas sapu terus nampak glowing , esok pagi bangun pun muka elok je tak berminyak mcm sebelum tu . I rasa ini lah penganti yg terbaik utk Moisturizer Thankyouu so much to Mummy & team iflawless ❤️ I pun tengah pakai 1set skincare trial iflawless with facial scrub i hope product nih akan dapat pulihkan masalah parut jerawat i ❤️

Aishah H. verified customer review of iFlawless Argan Oil with Gold Flakes (Moisturiser)
HH
09/30/2019
Harlina H.
Malaysia Malaysia

Puas hati! Kulit terasa lembab

Puas hati! Kulit terasa lembab sentiasaaa

SN
09/14/2019
Siti Nur Aisyah Zakaria

Kawan tanya pakai skincare apa

Memang best pakai Argan Oil ni Love sangatttt dengan texture dia. Muka memang tak kering. Saya selalu kering dekat area atas pipi yang bawah mata tu. Tapi lepas saya pakai Argan Oil ni selesai masalah. Memang lembab je rasa. Siap ada orang tanya lagi pakai skincare apa Memang takkan tukar yang lain dah lepasni !

AT
09/01/2019
Afzazila T.
Malaysia Malaysia

Muka kering berkurangan

Okay muka kering berkurangan.baru pakai 2 hari. #iflawlessjourney

Become a member and save 5% storewide! Register or Login.