iFlawless Argan Oil with Gold Flakes (Moisturiser)
iFlawless Argan Oil with Gold Flakes (Moisturiser)

iFlawless Argan Oil with Gold Flakes (Moisturiser)

Regular price
RM80.00 MYR
Sale price
RM31.00 MYR
Quantity must be 1 or more

iFlawless Argan Oil with Gold Flakes 15ml

Our legendary Argan Oil with Gold Flakes is the ideal product to give skin a natural boost. It absorbs easily and is non-greasy and non-irritating, which makes it a great natural moisturiser. It is easy to use all over the body, including the face and neck.

How to use it

Shake well before use. It can be apply on your face or lips as a moisturiser. 
Step 1: 2 drops on your face before apply foundation
Step 2: 2 drops on your foundation
Step 3: 2 drops on your make up brushes

When to use
Use 2 times a day (day and night) or before put your make up on.

Customer Reviews

5.0 Based on 41 Reviews
5 ★
98% 
40
4 ★
0% 
0
3 ★
2% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Customer Photos
100reviewers would recommend this product Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
I
01/24/2020
Iren
Malaysia Malaysia
I recommend this product

argan oil

Bebas dr dullskin n skin xsekata.. Muka nmpk cntk bersih.. Kali 2 sy bl.. Tp yg frst blom abis.. Tp kesan ye mmg awesome..

01/28/2020
iFlawless

Hye ireen. Terima kasih kerana tinggalkan feedback positive kepada kami. wow pengguna setia Minyak Argan Emas. teruskan guna untuk kawal kelembapan pada kulit wajah. Lepas ni, boleh cuba blend dengan foundation untuk dapatkan glowing effect. check inbox sebab ada special surprise!

KA
01/10/2020
KHALIDAH A.
Malaysia Malaysia
I recommend this product

Argan oil

Pelembap yg sgt bagus pd saya..once pakai,rasa kulit lembap je..bila pakai sblm mekap,mekap jd cantik n rata je..ni kali kedua sy beli(beli 2 botol trus harga sale,nk buat stok). Tq i flawless

01/13/2020
iFlawless

Wah penguna setia Minyak Argan Emas iFlawless ni. Terima kasih Khalidah atas feedback & review. Boleh titiskan di bibir sebelum apply Lip Matte. Bibir akan nampak lebih moist taw! Cuba ok. Semak inbox email Khalidah untuk special surprise dari iFlawless.

NS
01/09/2020
NOOR S.
Malaysia Malaysia
I recommend this product

Minyak argan terbaik

So Far untuk penggunaan pertama sahaja dah buat jatuh cinta. Sy jarang guna utk mix kn dengan fd, sy just sapu setiap hari pagi n malam lepas cuci muka.. kDg tu buat double clenasing dengan argan oil tu..sngat moist muka, xbermiyak,die bersihkan segala kesan makeup dengan baik

NOOR S. verified customer review of iFlawless Argan Oil with Gold Flakes (Moisturiser)
01/13/2020
iFlawless

Hay Saidatina. Tq for the feedback & honest review untuk Argan Oil. Absolutely, Argan Oil iFlawless memang untuk dihasilkan sebagai pelembab muka. Teruskan guna dengan konsisten ya untuk hasil yang lebih positif. Semak inbox email sebab kami ada special surprise untuk uolls.

SM
01/03/2020
siti m.
Malaysia Malaysia
I recommend this product

Argan oil

sangat best muka nmpk lagi flawless..xde lg mslh kulit kering.

01/13/2020
iFlawless

Hye Mariam. wah seronoknya kami terima feedback dari Mariam. Keep using it ya. Minyak Argan Emas iFlawless juga boleh digunakan untuk blend dengan foundation. Untuk dapatkan effect 'glowing'. Cuba taw & kongsikan pengalaman Mariam dengan kami. Semak inbox email Mariam sebab kami ada special surprise untuk Mariam.

NA
12/25/2019
Nor A.
Malaysia Malaysia
I recommend this product

Best best

Kulit rasa moist ja bila pkai.. Love love..

Become a member and save 5% storewide! Register or Login.